<
  1. Jocuri
  2. /
  3. Jocuri educative

Set educativ Noriel - Autobuz cu activitati

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare

lun, 25 oct - mie, 27 oct
Cod: INT5300_001
Include timbru verde: 0.75 lei
Share Favorit
4.5 (2 review-uri)
  • GTIN: 5949033905300
  • Brand: Noriel Games
  • Tip produs: Educativ
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Varsta: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani

Prezentare: Porneste in calatoria care te transforma! Urca-te in autobuzul veseliei, in care pasagerii invata, se joaca, exerseaza si canta neincetat!

Alatura-te lor si ia parte la 7 activitati de invatare, 3 activitati de consolidare si 3 activitati muzicale care te fac mai voios si mai istet.

Descriere: Jucarie interactiva si educativa de tip tableta, sub forma unui autobuz, cu taste cu litere, cifre, functii, optiuni si cu afisaj digital.

Jucaria are mai multe activitati tematice de invatare si de exersare din 4 domenii de studiu: alfabet, vocabular, matematica si muzica. Aceste activitati pot fi selectate si accesate prin apasarea tastelor corespunzatoare. Fiecare activitate presupune o interactiune intre jucarie si utilizator. Jucaria emite sunete si pe ecran sunt afisate caractere si simboluri specifice activitatii in curs (litere, cuvinte, cifre etc.). Prin apasarea tastelor, utilizatorul comunica jucariei un raspuns sau o optiune, iar jucaria reactioneaza, emitand sunete si afisand pe ecran continut adecvat. Acest tip de interactiune este foarte eficient in procesul de invatare.

In plus, ecranul este prevazut cu o sursa de lumina pe care utilizatorul o poate activa sau dezactiva prin apasarea unei taste. De asemenea, jucaria este prevazuta cu taste pentru controlul volumului sunetului, cu un buton de pornire/oprire si cu taste sub forma clapelor de pian.

Nota: Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA de 1,5V. Bateriile sunt incluse.

Recomandare varsta: 3 ani+.

Citeste mai mult...
4.5 (2 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.