<
  1. Supermarket
  2. /
  3. Detergenti si produse curatenie

Solutie dezinfectanta pentru maini si suprafete Xpert Care, 2000 ml

Oferta exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: XPI-3081_001w
Share Notificare Stoc
  • GTIN: 5949087403081
  • Tip produs: Dezinfectant
  • Brand: Xpert

Este un lichid folosit pentru igiena pielii si suprafetelor in domeniul casnic, industrial, agroalimentar si in colectivitati de catre publicul larg, cu exceptia unitatilor sanitare. A nu se amesteca cu alte produse.

Mod de utilizare: Pentru igiena umana: se aplica prin pulverizare o cantitate suficienta de produs nediluat, direct pe piele si se maseaza.
Timpul de contact pentru activitate bactericida: 30 secunde, pentru activitate fungicida: 30 de secunde.
Pentru dezinfectarea suprafetelor: se aplica prin pulverizare, o cantitate suficienta de produs nediluat, direct pe suprafete si se sterge cu un material absorbant. Timpul de contact pentru aactivitate bactericida: 2 minute, pentru activitate fungicida: 2 minute.

Compozitie: etanol 70% volum, alcool izopropilic 0,7% volum, benzoat de denatoniu, colorant, apa demineralizata.
Recomandat pentru: materiale ceramice (gresie, faianta), metale, produse eloxate, textile, melamina, sticla, materiale plastice. Pentru orice alte materiale testati produsul inaintea utilizarii.

Termen de valabilitate: 5 ani in ambalajul original, de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.

Temperatura de depozitare: maxim 40 grade C.

Precautii: A se evita contactul cu ochii, mucoasele, zonele sensibile sau blnave ale pielii. Folosirea excesiva poate provoca uscarea pielii. Nu se va pulveriza direct pe echipamentele IT, ci pe o laveta care apoi se va utiliza pentru a sterge echipamentul. Pentru suprafetele sensibile testati in prealabil. Lichid si vapori foarte inflamabili. Provoaca iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari, si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Pastrati recipientul inchis etans. In caz de contact cu ochii: clatiti atent cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se depozita intr-un spatiu bine ventilat. A se pastra la rece. Aruncati continutul sau recipientul la un punct de colectare a deseurilor in conformitate cu reglementarile nationale. Interzis refolosirea ambalajului.

Citeste mai mult...
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.