<
  1. Articole de sanatate
  2. /
  3. Termometre si Pulsoximetre

Transmitator Wireless digital pentru temperatura si umiditate, TFA, Weatherhub, 30.3303.02

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: 100_001
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • Brand: TFA
  • Tip produs: Accesorii
  • Mod de operare: Digital
  • GTIN: 4009816027214
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 3 x 3 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.14 kg

Functioneaza doar cu sistemul meteo SmartHome WEATHERHUB TFA 31.4008.02, pentru controlul temperaturii si umiditatii din locuinta, la distanta cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone.

Gasirea climatului ideal in camera nu este atat de usoara si ventilatia nu este intotdeauna prima alegere. In functie de vreme, calitatea aerului se poate deteriora. Cu acest sistem meteo puteti imbunatati cu usurinta climatul interior, evitati permanent mucegaiul si puteti traiti mai sanatos. Clima interioara si exterioara sunt verificate in acelasi timp, iar aplicatia WeatherHUB va ofera recomandari specifice de ventilatie direct pe Smartphone.

Acest transmitator wireless WeatherHub ofera cu o mare fiabilitate temperatura si umiditatea din exterior sau din spatiile de locuit, camerele de depozitare sau din sera.

IMPORTANT! Aveti nevoie de un gateway WeatherHub pentru a opera acest transmitator. Gateway-ul poate fi achiziTionat separat ca set de pornire in combinatie cu unul sau mai multe emitatoare (setul initial este TFA 31.4008.02). Acest set poate fi apoi completat cu pana la 50 de emitatoare suplimentare si dispozitive conectabile.

WeatherHub Gateway primeste datele de la termo-higrometru si transmitator si trimite valorile catre un server prin Internet. Aplicatia gratuita WeatherHUB acceseaza datele, compara climatul interior cu cel exterior si ofera recomandari specifice pentru imbunatatirea activa a climatului interior cu ventilatie, incalzire, dezumidificare sau umidificare.

Apoi, aplicatia raporteaza, de exemplu: "Aerul din camera este prea umed. Ventilarea imbunatateste mediul de viata. In cazul unei camere reci, cresteti temperatura camerei. Dezumidificati activ. Risc de mucegai! "

Asadar, puteti initia imediat masurile necesare si puteti asigura un climat interior confortabil si sanatos.

Cu aplicatia WeatherHUB, aplicatie pentru mai multi utilizatori, puteti prelua valorile masurate oriunde v-ati afla, prin intermediul smartphone-ului, si puteti utiliza numeroase functii suplimentare. De exemplu, temperatura si umiditatea curente pot fi comparate cu valorile cele mai ridicate si cele mai mici, se pot seta diferite limite de alerta (de exemplu cand umiditatea medie pe o perioada de 3 ore/ 24 ore/ 7 zile /30 de zile depaseste sau scade sub o anumita valoare) si se pot trimite mesaje push ca avertizare. Istoricul ultimelor 90 de zile este vizibil si organizat in diferite perioade afisate in grafic.

Aplicatia WEATHERHUB functioneaza pe Android si pe IOS.

Specificatii:
- Tip: Transmitator wireless extern pentru temperatura si umiditate, model TFA model 30.3303.02;
- Raza de actiune: 200 m;
- Frecventa transmisiei: 868 MHz;
- Intervale de masurare: Temperatura: -40 ... + 60 °C; Umiditatea: 0 ... 99 %;
- Dimensiuni 41 (83) x 35 (61) x 129 (135) mm;
- Greutate 42 g;
- Alimentare: 2 x 1,5 V baterii AAA (nu sunt incluse);
- Compatibilitate aplicatie: pentru iOS 7.0 sau Android 3.2 (si mai noi);

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.