Până pe 17 iunie, pentru orice cumpărătură de minimum 90 lei îți oferim un tichet răzuibil cu care vei putea câștiga pe loc unul din cele 10.150 premii: Frisbee-uri cu bluetooth, personaje din filmele Spiderman, figurine Emoji, Twozies sau Grossery Gang.

În plus, dacă te înregistrezi mai jos, te vom înscrie automat la extragerea săptămânală pentru una din cele 5 excursii pentru întreaga familie la Port Aventura, cel mai tare parc de distracții din Spania!

 

Formular de înscriere

 

Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de către Intertoy Zone SRL în scopul:

- Participarii la concursul Noriel „Laboratorul lui Mos Craciun” si de a fi contactat ulterior pentru inmanarea si colectarea premiului, in caz de castig -> in caz ca aleg nu, nu pot participa la promotie
- Trimiterii de comunicari de marketing (Newsletter, sms, Facebook, Instagram, Google)

Numărul bonului poate fi găsit

in partea de sus a bonului fiscal

În cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul cu privire la prelucrarea datelor dvs., puteți face acest lucru prin e-mail la contact.gdpr@noriel.ro sau printr-o cerere scrisă depusă în orice magazin Noriel.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (Regulamentul general privind protecția datelor), aveți întregul control asupra datelor dumneavoastră, celelalte drepturi legate de acestea incluzând: dreptul de a solicita și de a obține oricând actualizarea/ corectarea datelor, accesul la date, limitarea dreptului de acces ale altora la date, portarea (transferul datelor), ștergerea datelor, restricționare sau suspendarea prelucrării datelor.

Totodată, aveți dreptul de a obiecta față de prelucrarea datelor în scopuri precum marketing direct, cercetare sau statistici, interes legitim sau public, precum și dreptul de a vă opune profilării sau prelucrării automate a datelor, ștergerea sau portarea (transferul) datelor pe care ni le-ați furnizat.

La Intertoy Zone SRL folosim date precum nume, prenume, telefon, e-mail ale clienților noștri, asemenea dumneavoastră, pentru a optimiza comunicarea și a vă ține informat atunci când produsele sau serviciile noastre pot constitui oportunități de reală valoare pentru dumneavoastră.

CASTIGATORI

Mitocaru Dalia (Falticeni)

Toma Gabriel

Birlea Angela (Sibiu)

Grec Krisztina-Viktoria