<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® City - Centru de schi si escalada (60366)

549,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

mar, 30 apr - sâm, 4 mai
Cod: T00060366_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017415666
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO City
  • Interese: Sport
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 10 x 38 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.20 kg

Copiii se pot bucura de activitati de iarna cu setul LEGO® City Centru de schi si escalada plin de dotari. Include 8 minifigurine si 2 figurine animale.

 Indreapta-te catre pista de schi pentru aventuri de iarna pe tot parcursul anului! Ia liftul spre varful cladirii, de unde te poti lansa intr-o aventura fascinanta de schi sau snow-boarding. Ataseaza hamul de siguranta si incearca-ti abilitatile la peretele de escalada. Apoi suna la magazinul de schi pentru a-ti achizitiona un echipament mai bun, savureaza o bautura calda la cafeneaua primitoare sau petrece timp afara, unde poti patina, juca hochei sau construi un om de zapada simpatic!

Adu acasa adrenalina de pe pistele de schi cu setul LEGO® City Centru de schi si escalada (60366). Cladirea cu 3 niveluri gazduieste un magazin pentru sporturi de iarna, o cafenea si un ascensor functional cu care schiorii ajung in varful pistei. Centrul contine si un perete de escalada si o zona exterioara pentru activitati de iarna palpitante. Nu trebuie decat sa adaugi cele 8 minifigurine, figurinele veverita si bufnita si omul de zapada construibil pentru distractie de iarna nelimitata. Instructiuni de constructie digitale interactive Copiii de 7+ ani se vor bucura de o constructie interesanta cu ajutorul ghidului ilustrat inclus sau pot descarca aplicatia LEGO Builder pentru o experienta de constructie captivanta. Acest mentor digital le permite copiilor sa apropie, sa roteasca si sa vizualizeze modelele pe masura ce le construiesc, sa exploreze si sa salveze seturi virtuale. Jucarii grozave pentru copii Seturile LEGO City poarta copiii in mijlocul actiunii cu masini reale, structuri cu functii si personaje impresionante. Copiii invata despre lumea din jurul lor, interpretand povesti si scenarii desprinse din viata reala intr-un mod amuzant si palpitant.

Numarul pieselor din cutie: 1045
Numarul minifigurinelor din set: 8
Varsta recomandata: 7 ani +

Cu seturile de constructie Lego City micutii creeaza povesti interesante, in care cladirile sunt fie locuri de evadare ale personajelor preferate, fie afaceri prospere, fie locuri in care distractia nu are limite si nici nu este presata de timp. Imaginatia si creativitatea celor mici sunt cu adevarat dezvoltate de jocurile Lego City.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.