<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DC - Figurina de constructie Batman (76259)

194,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076259_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419756
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DC Comics Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 8 - 10 ani, 9 - 10 ani, 10 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 19 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.30 kg

Plaseaza aventurile cu Batman™ in mainile micilor tai supereroi cu aceasta figurina detaliata, complet articulata, inspirata de filmul Batman se intoarce.

Alatura-te actiunii din orasul Gotham cu propria ta figurina Batman™! Aceasta uimitoare figurina se misca, se rasuceste si se roteste la fel ca personajul Batman original. Aventurile palpitante nu se incheie niciodata, caci un intreg oras are nevoie de protectie si sunt multi raufacatori care trebuie infruntati!

Asaza viitorul orasului GOTHAM in mainile micilor justitiari cu LEGO® DC Figurina de constructie Batman™ (76259). Inalta de 26 cm, aceasta jucarie Batman complet articulata, cu detalii autentice, va incuraja copiii de 8+ ani sa-si descopere supereroul interior. Recreare realista Figurina surprinde stilul si forta lui Batman, asa cum e infatisat el in filmul Batman se intoarce. Avand articulatii mobile ale umerilor, bratelor, soldurilor si picioarelor, aceasta jucarie de actiune adaptabila ofera o experienta placuta de constructie, joaca si etalare. Figurina portabila inspira copiilor posibilitati nelimitate de joaca oriunde merg, prin detaliile autentice si pelerina textila, lunga pana la calcaie. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul cu ajutorul aplicatiei interesante si intuitive LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 275
Varsta recomandata: 8 ani +

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.