<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® Disney Princess - Caleasca din povestea lui Belle (43233)

84,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00043233_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583440
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Disney
  • Interese: Cinema, Printese, Vehicule
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 15 x 13 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.10 kg

Da start jocului creativ cu o jucarie de constructie care include o caleasca, o figurina minipapusa LEGO® ǀ Disney, o figurina cal LEGO Disney si 2 inele.

Fa o plimbare cu Belle si Philippe! Construieste acest set LEGO® ǀ Disney Princess incantator si ajut-o pe Belle sa transporte carti pentru prietenii ei din piata. Inhama-l pe Philippe, apoi asaza cartile in partea din spate a calestii. Asaz-o pe Belle in fata si porneste la drum. Afiseaza-ti pasiunea pentru Belle si Philippe cu 2 inele de colectie, fiecare cu o decoratiune diferita, care poate fi schimbata oricand doresti.

Incanta copiii de 5 ani si mai mari cu setul de constructie LEGO® ǀ Disney Princess Caleasca din povestea lui Belle (43233). Setul contine o caleasca, cu un loc de asezat si spatiu in spate pentru 2 carti, o agatatoare de felinar si alte elemente initiatoare de povesti. O figurina minipapusa LEGO ǀ Disney reprezentand-o pe Belle si o figurina LEGO ǀ Disney calul Philippe dau start jocului, iar setul mai contine si 2 inele de colectie cu decoratiuni schimbabile.
Acest set de constructie ajuta la dezvoltarea increderii copiilor prin crearea de povesti creative, incurajeaza joaca pe roluri si raspunde pasiunii micutilor pentru povesti magice si fanteziste, in care isi imagineaza ca traiesc o viata de printesa. Este setul perfect pentru sesiuni de joaca scurte, zilnice si poate fi adaugat altor seturi de constructie LEGO ǀ Disney (vandute separat) pentru a extinde joaca. Pentru mai multa distractie digitala, copiii au parte de o aventura de constructie usoara si intuitiva cu aplicatia LEGO Builder. Pot apropia si roti modelele in 3D, pot salva seturi si-si pot monitoriza progresul.

Numarul pieselor din cutie: 62
Numarul minifigurinelor din set: 1

LEGO® Disney Princess ajuta la crearea scenelor de basm cu zane, castele, trasuri, portaluri magice si multe altele. Povestile prind viata ca prin magie alaturi de Cenusareasa, Merida, Rapunzel, Ariel si seturile LEGO® Disney Princess!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.