<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Calul zburator Pegas (71457)

274,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 6 mai - joi, 9 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071457_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419374
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Animale, Fantezie
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 8 ani +, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 28 x 8 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.65 kg

Copiii pot construi o creatura uimitoare si se pot bucura de 2 optiuni de constructie cu acest set LEGO® DREAMZzz™ pentru copii de 8+ ani.

Regele cosmarurilor si-a trimis Stafiile sa captureze visatori. Susan a capturat-o pe Nova si o duce inapoi la stapanul sau pe calul zburator Pegas, dar Zoey e decisa sa mearga pe urmele lor. Ajut-o pe Zoey sa-si salveze prietena faurind in vis o pasare care s-o insoteasca sau oferindu-i ei aripi pentru a putea urmari cosmarurile.

Ofera ocazia copiilor de 8+ ani sa zboare in mijlocul actiunii din lumea viselor cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Calul zburator Pegas (71457). Bazat pe serialul TV, setul o urmareste pe Zoey in misiunea de a o salva prietena sa Nova, care a fost capturata de creatura de cosmar Susan pe calul zburator Pegas. Instructiunile de constructie bazate pe poveste permit copiilor sa se lase atrasi in mijlocul actiunii si sa-si dezlantuie imaginatia, decizand calea de urmat pentru Zoey. 1 set de constructie, 2 optiuni de constructie Pentru a o ajuta pe Zoey s-o salveze pe Nova, copiii pot alege sa construiasca o figurina pasare care s-o insoteasca sau ii pot oferi acesteia aripi ca sa poata urmari cosmarurile. Cele 2 optiuni de constructie incurajeaza creativitatea si imaginatia, in acelasi timp dubland timpul de joaca al copiilor. Creatura magica, detalii fantastice Calul zburator Pegas are capul, soldurile, copitele si coada articulate, putand fi pozitionat usor de copii in timpul jocului. Atat tronul detaliat al Regelui cosmarurilor, cat si pasarea lui Zoey pot fi conectate la spatele creaturii.

Numarul pieselor din cutie: 482
Numarul minifigurinelor din set: 3
Varsta recomandata: 8 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.