<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minifigures - Minifigurine seria 25 (71045)

19,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00071045_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017595573
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Minifigures
  • Interese: Constructie libera
  • Varsta recomandata: 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 11 x 3 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.02 kg

Fanii LEGO® vor adora aceste 12 figurine de colectie. Fiecare cutie misterioasa contine o minifigurina detaliata, cu un accesoriu si o brosura informativa.

Patrunde intr-un univers al aventurilor fanteziste cu Seria 25 de cutii misterioase cu Minifigurine LEGO®! Sunt 12 personaje unice de colectionat in total, intre care Barbarul feroce, Sprinterul, Harpia si Detectivul de film noir, iar fiecare este insotit de un accesoriu fantastic. Mareste-ti colectia de minifigurine sau adauga joaca pe roluri in seturile pe care le detii deja. Ce personaj vei descoperi in cutia ta misterioasa?

Copiii de 5 ani si mai mari pot interpreta aventuri palpitante cu 1 din cele 12 figurine de colectie din cutiile misterioase cu Minifigurine LEGO® Seria 25 (71045). Aceste minifigurine detaliate pot fi adaugate unei colectii existente, pot fi etalate sau pot fi folosite ca jucarii in actiune fantezista pe roluri. Exista o minifigurina LEGO surpriza in fiecare cutie. In total, sunt 12 personaje de colectionat: Fan in costum de Triceratops, Sprinterul, Detectiv de film noir, Pustiul din tren, Pastorul de capre, Cavalerul vampir, Stilistul de animale, Instructorul de fitness, Gamerul E-Sports, Spiridusul ciuperca, Barbarul feroce si Harpia. Toate cele 12 minifigurine LEGO de colectie sunt gata sa faca parte din povesti pline de actiune si sunt oferite intr-o cutie sigilata, insotita de cel putin un accesoriu autentic si o brosura informativa pentru colectionari. Acest cadou unic pentru copii garanteaza nenumarate ore de joaca independenta sau alaturi de prieteni.

Numarul pieselor din cutie: 9
Numarul minifigurinelor incluse: 1

In interiorul fiecarei pungi "misterioase" Lego® Minifigures vei gasi o minifigurina frumos mestesugita cu unul sau mai multe accesorii, plus o placa de prezentare si prospectul colectionarului.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.