<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Aventura cu naveta spatiala 3 in 1 (10422)

339,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010422_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583778
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 36 x 38 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.07 kg

Stimuleaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a creativitatii la copii cu aceasta jucarie LEGO® DUPLO® 3 in 1, conceputa pentru fetele si baietii de 3+ ani care adora joaca in spatiul cosmic.

Lanseaza-te intr-o aventura spatiala alaturi de micutul tau. Acest set 3 in 1 cu racheta aduce distractia intergalactica in sesiunile de joaca ale prescolarilor, care pornesc cu indrazneala in cautarea unor extraterestri prietenosi. Micutii de 3+ ani isi dezvolta abilitatile motorii fine si exerseaza exprimarea individualitatii prin joaca pe roluri creativa. Aceasta nava spatiala adaptabila poate fi reconstruita in alte 2 vehicule, astfel ca cei mici pot porni oricand intr-o noua aventura.

3… 2… 1… lanseaza-te in misiuni de joaca pline de activitati cu jucaria de constructie si reconstructie Aventura cu naveta spatiala 3 in 1 (10422). Imaginatia micutilor de 3+ ani isi ia zborul pe cand intra in rolul unui astronaut care exploreaza galaxia intr-o naveta spatiala, intalneste extraterestri si afla lucruri noi despre sistemul solar. Aceasta jucarie cu tematica spatiala contine o multime de accesorii amuzante care stimuleaza joaca creativa. Prescolarii exploreaza noi orizonturi pe cand inventeaza aventuri distractive in spatiul cosmic pentru cele 2 figurine astronaut LEGO® DUPLO®, cum ar fi imprietenirea cu un extraterestru sau o iesire in spatiu pentru a repara racheta cu cheia mecanica de jucarie. Sesiunile de joaca au mereu un aer de prospetime cu acest set de constructie 3 in 1 flexibil, care include multe caramizi si elemente interesante, care pot fi reconstruite in alte 2 vehicule spatiale, o baza planetara sau orice isi imagineaza cei mici. Dotata cu zimti rotativi, elice mobila, vinci functional, usi articulate si o caramida luminoasa, aceasta captivanta jucarie educativa ii ajuta pe prescolari sa dezvolte abilitati motorii fine.

Numarul pieselor din cutie: 58
Numarul minifigurinelor din set: 2

LEGO® DUPLO®
sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.