<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Ingrijirea albinelor si stupilor (10419)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010419_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017567457
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Animale
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 23 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.42 kg

Micutii dezvolta empatie, grija fata de natura si abilitati motorii fine cu jucaria de constructie LEGO® DUPLO® Orasul meu Ingrijirea albinelor si stupilor.

Trezeste interesul celor mici pentru ciclul de viata al unor insecte foarte importante: albinele! LEGO® DUPLO® Orasul meu Ingrijirea albinelor si stupilor este un set de constructie colorat care ajuta prescolarii sa invete cum traiesc acesti polenizatori vitali si cum se face mierea. Micutii uda florile ca sa le ajute sa creasca. Albinele duc nectarul in stupul lor si construiesc un fagure. Figurinele bunica si copilul aduna mierea si duc borcanele cu miere la piata in camion.

Adu zumzete de entuziasm in sesiunile de joaca cu jucaria educativa LEGO® DUPLO® Orasul meu Ingrijirea albinelor si stupilor (10419) pentru copii de 2 ani si mai mari. Aceasta jucarie inspirata de natura ii ajuta pe cei mici sa invete cum sa ingrijeasca animalele si natura si cum sa traiasca sustenabil. Aceasta jucarie interactiva inspirata de natura include 2 figurine albina adorabile, un stup cu o caramida in forma de fagure, elemente flori si o camioneta care poate fi condusa. Jucaria ii invata pe prescolari ca atunci cand ingrijesc plantele, albinele au ce manca pentru a produce mierea pe care toti adoram s-o consumam. Micutii isi exerseaza abilitatile motorii fine pe masura ce construiesc tulpinile florilor pentru a le face sa creasca. Se vor distra ore in sir imaginandu-si ca albinele se hranesc cu nectar si ca revin apoi in stup pentru a produce miere. Acest set include si 2 figurine LEGO DUPLO, pe care prescolarii le ajuta sa colecteze mierea, s-o incarce in camioneta si s-o transporte la piata. Jucarie de dezvoltare LEGO DUPLO care le permite prescolarilor sa petreaca momente distractive de invatare alaturi de parinti si ingrijitori.

Numarul pieselor din cutie: 22
Numarul minifigurinelor din set: 2

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.