<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

Lego® Friends - Magazin de mici accesorii (42608)

49,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042608_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017568553
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Casute
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 15 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.18 kg

Joaca pe roluri despre mersul la cumparaturi cu jucaria de constructie LEGO® Friends Magazin de mici accesorii. Include minipapusile Paisley si Candi, precum si accesorii de frumusete.

Paisley vrea sa cumpere o noua borseta si accesorii pentru par. O poti ajuta sa aleaga? Deschide magazinul de accesorii si vezi ce se afla inauntru. Iat-o pe Candi! I-ar face placere s-o ajute pe Paisley sa cumpere accesorii noi. O oglinda in marime naturala o poate ajuta pe Paisley sa incerce diferite tinute. Apoi poate plati la casa cu autoservire folosindu-si smartphone-ul. Ce excursie distractiva la cumparaturi!

Ofera copiilor creativi un rasfat cu jucaria de constructie LEGO® Friends Magazin de mici accesorii (42608), conceputa pentru fete, baieti si copii de 6 ani si mai mari. Copiii care adora magazinele de frumusete se vor bucura sa le ajute pe Paisley si Candi sa cumpere o borseta noua si accesorii pentru par. Copiii pot interpreta povestea, facand personajele sa foloseasca oglinda pentru a-si admira noul look, apoi sa plateasca la casa cu autoservire cu ajutorul smartphone-ului.
Acest set este un cadou atractiv pentru fetele, baietii si copiii de 6 ani si mai mari. Setul include minipapusile LEGO Friends Paisley si Candi, astfel ca joaca poate incepe imediat. Accesoriile amuzante includ 2 borsete pentru a fi purtate de personaje.
Descopera o varietate de jucarii pentru joaca pe roluri din universul LEGO Friends, in care micii constructori se bucura de joaca creativa si interpreteaza aventuri din viata reala. Acest mic set LEGO este insotit de aplicatia LEGO Builder pentru o aventura de constructie intuitiva. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 129
Numarul minifigurinelor din set: 2

Seturile de constructie Lego Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile Lego Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.