<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Toneta cu hotdogi (42633)

99,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042633_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017568775
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.31 kg

Setul LEGO® Friends Toneta cu hotdogi destinat initierii in construit include 2 personaje pentru a inspira joaca creativa pe roluri.

Leo adora hotdogii, iar azi viziteaza toneta cu hotdogi. Va alege un hotdog traditional sau va incerca noua optiune vegana? In toneta se afla tot ce are nevoie Kaya pentru a prepara aceste bunatati. Aceasta poarta o discutie cu Leo si ii prezinta zona de bauturi, unde acesta isi umple paharul. Adora sa amestece gusturile! Cand e timpul sa manance, Leo se asaza impreuna cu motanul sau Churro.

Copiii de 4 ani si mai mari care indragesc joaca pe roluri pe teme culinare pot crea o diversitate de povesti cu jucaria LEGO® Friends Toneta cu hotdogi (42633). Acest set ii ajuta pe copii sa invete sa construiasca si contine o toneta construibila si 2 minipapusi, plus un personaj pisica si accesorii culinare pentru a inspira joaca pe roluri. Acest set reprezinta o idee de cadou grozava pentru zilele de nastere ale copiilor si alte ocazii. Bucatarii in devenire care adora joaca pe roluri o pot ajuta pe Kaya sa prepare si sa serveasca hotdogii. Leo viziteaza furgoneta alaturi de motanul sau Churro si se delecteaza conversand cu Kaya despre diferitele preparate si bauturi, care includ hotdog vegan, ketchup, mustar si sucuri. Seturile cu jucarii LEGO 4+ sunt concepute pentru a oferi copiilor o experienta de constructie rapida si distractiva. Includ o utila caramida pentru incepatori, o baza solida pe care copiii pot crea scena. Foloseste aplicatia LEGO Builder ca sa te ghideze pe tine si pe copilul tau in aventura intuitiva de constructie, pe parcursul careia poti apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 100
Numarul minifigurinelor din set: 3

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.