<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Gabbys Dollhouse - Distractie in bucatarie cu Briosel (10785)

54,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010785_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424095
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Gabbys Dollhouse
  • Interese: Animale, Casute
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 16 x 5 x 14 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.12 kg

Fanii seriei Casa de papusi a lui Gabby de 4 ani si mai mari vor adora sa fie in bucataria lui Gabby alaturi de aceasta si de Briosel pentru a prepara prajituri cu multa creativitate. 

Alatura-te lui Gabby si Briosel in bucatarie ca sa coaceti o briosa. Amesteca ingredientele in bol, apoi asaza compozitia in adorabilul cuptor cu chip de pisica bucatar. Briosel foloseste o scara ca sa ajunga sus. Cand ai terminat, roteste sectiunea superioara a prajiturii si admira-ti creativitatea la prepararea de prajituri. 

Daruieste fanilor seriei animate de la DreamWorks Casa de papusi a lui Gabby setul LEGO® Distractie in bucatarie cu Briosel (10785), care contine personaje amuzante si accesorii pentru copii de 4+ ani. Gateste creativ in bucataria lui Gabby Copiii se alatura lui Gabby si Briosel intr-o bucatarie plina de activitati. Au la dispozitie un mixer si ingrediente precum frisca, fructe si ciocolata, dar si un cuptor cu chip de pisica bucatar. Marea prajitura cu etaje are o sectiune superioara rotitoare, pe care copiii o pot orna cu decoratiuni delicioase, cum ar fi spirale de glazura, fructe, ciocolata si 2 stele aurii. Cu o caramida pentru incepatori reprezentand o forma de prajitura, copiii se bucura rapid de bucuria constructiei creative. Cand joaca se incheie, toate accesoriile pot fi pastrate in interiorul prajiturii mari pana data viitoare. In cutie se afla un ghid colorat sub forma de poveste ilustrata, iar aplicatia LEGO Builder include instrumente intuitive de apropiere si rotire. Distractie pentru intreaga familie Seturile 4+ sunt un mod perfect pentru adulti de a se bucura de construit alaturi de micuti, fie ca sunt fani LEGO experimentati sau ca folosesc caramizile LEGO pentru prima oara. 

Numarul pieselor din cutie: 58
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 4 ani +

Descopera povestea fascinanta a aventurilor lui Gabby, Panda-Mat si a prietenilor sai, alaturi de jucariile si seturile de joaca din colectia LEGO® Casa de papusi a lui Gabby. Fiecare zi aduce o surpriza noua, iar copiii cu varsta peste 4 ani pot aduce aceasta magie in lumea lor dincolo de ecran! Urechile magice ale lui Gabby o calauzesc in minunata sa casa de papusi, unde isi intalneste simpaticii prieteni pisoi si pornesc impreuna in aventuri pline de surprize.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.