<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Star Wars - Advent Calendar 2021 (75307)

Stoc Epuizat
Cod: LG75307_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016933840
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Star Wars
  • Interese: Cinema, Spatiu
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 39 x 8 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.40 kg

Distractie festiva Razboiul stelelor: The Mandalorian de Craciun! Construieste-ti drumul spre Craciun cu surprize zilnice in acest LEGO® Star Wars™ Calendar de advent! Descopera o jucarie construibila din Razboiul stelelor: The Mandalorian in spatele fiecarei usi, inclusiv personajele tale preferate in costume festive, mini constructii ale navelor stelare cool si arme care trag cu „bulgari de zapada”. Construieste ceva nou in fiecare zi si creeaza nenumarate aventuri sezoniere distractive din Razboiul stelelor!

Ofera fanilor Razboiul stelelor: The Mandalorian o surpriza incantatoare in fiecare zi dinaintea Craciunului, cu LEGO® Star Wars™ Calendarul de advent din 2021 (75307). In spatele fiecareia dintre cele 24 de usi se afla o minifigurina LEGO, o figurina LEGO, un vehicul construibil, o arma sau un accesoriu, toate inspirate din Razboiul stelelor: The Mandalorian Sezonul 2. Constructii mini, distractie maxima Exista 7 minifigurine / figurine / droizi LEGO in acest calendar de sarbatori: Mandalorian si copilul (Grogu), numit afectuos Bebelusul Yoda, ambii in tinute festive, plus un Scout Trooper, un Soldat de asalt, Tusken Raider, IG-11 si IT-O Interrogator Droid. Copiii vor adora de asemenea sa construiasca si sa se joace cu mini constructii precum Razor Crest, TIE Fighter, balista Tusken lansatoare de zapada, tintele de antrenament si caruciorul plutitor al Copilului. Distractie creativa Din 1999, the LEGO Group recreeaza nave stelare, vehicule, locatii si personaje din Razboiul stelelor. Jucariile de constructie LEGO Star Wars sunt extrem de populare, cu idei formidabile de cadouri de Craciun pentru copii creativi si fani de toate varstele.

Numarul pieselor din cutie: 335
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 6 ani +

Fie ca esti fan Luke Skywalker, Yoda, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, R2-D2, Rey sau printesa Leia, seturile LEGO Star Wars te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica! Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO “Razboiul Stelelor”

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.