<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales (76276)

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076276_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017591377
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Heroes
  • Interese: Cinema, Roboti, Supereroi
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 15 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.15 kg

Actiune cu supereroul care lanseaza panze de paianjen, cu robotul Venom construibil, complet articulat, precum si cu minifigurinele Miles Morales si Venom.

Deschide pieptul robotului, plaseaza-l pe Venom in interior si transforma simbiotul extraterestru intr-o megamasinarie de lupta! Cand Miles Morales intra in actiune cu aruncatoarele sale de panza de paianjen si „franghia” din panza de paianjen, membrele articulate ale robotului se misca pentru a-l prinde pe Miles in ghearele lor. Dar Miles arunca „franghia” in jurul robotului si se elibereaza. Cu setul Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales, actiunea Marvel nu se opreste niciodata!

Plaseaza marile aventuri cu supereroi in mainile fetitelor si baietilor de 6+ ani cu setul LEGO® Marvel Armura de robot a lui Venom vs Miles Morales (76276). Copiii vor adora aceasta jucarie de constructie si de actiune, care include un robot Venom complet articulat, 2 minifigurine populare si accesorii cool, cu lansare de panza de paianjen. Robotul construibil si articulat Venom are brate, picioare si palme cu gheare articulate, suficient de mari pentru a cuprinde o minifigurina. Pieptul sau se deschide pentru a dezvalui un cockpit pentru minifigurina pilot Venom. Setul mai include o minifigurina Miles Morales, care tine 2 aruncatoare de panza de paianjen si o „franghie” din panza de paianjen flexibila, care poate fi atasata robotului Venom construibil in mai multe puncte. Copiii pot extinde si mai mult posibilitatile de joaca combinand acest set de constructie cu alti roboti LEGO Marvel din gama (vanduti separat). Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 134
Numarul minifigurinelor incluse: 2

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.