<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Masina de curse a omului paianjen si Venom Green Goblin (76279)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076279_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017590295
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Heroes
  • Interese: Cinema, Masini, Supereroi, Vehicule
  • Varsta recomandata: 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 10 - 11 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.31 kg

Aceasta jucarie construibila LEGO® Marvel asigura actiunea pe roti si in aer cu masina Omului Paianjen, planorul lui Green Goblin si skateboardul lui Ghost Spider.

Cand Omul Paianjen si Ghost Spider pornesc la drum in masina de curse a supereroului, Venom Green Goblin se urca rapid pe planorul sau pentru a ataca. Omul Paianjen riposteaza folosind lansatoarele de piroane ale masinii, in vreme ce Ghost Spider isi ia skateboardul si aruncatoarele de panza de paianjen si porneste in urmarire. Pe cand Green Goblin se pregateste sa arunce o bomba-dovleac, Omul Paianjen intervine, infasurandu-l pe superticalosul Marvel intr-o uriasa panza de paianjen.

Iubitorii aventurilor cu supereroi, ai minifigurinelor Marvel si ai vehiculelor cool vor fi uimiti de aceasta jucarie construibila LEGO® Marvel, care contine masina Omului Paianjen, planorul lui Green Goblin si skateboardul lui Ghost-Spider. Masina de curse a Omului Paianjen si Venom Green Goblin (76279) este o jucarie populara, ideala pentru a fi daruita copiilor, fetelor si baietilor de 7+ ani. Omul Paianjen, Ghost Spider si Venom Green Goblin sunt protagonistii unor scene de lupta dinamice, in care folosesc diverse vehicule, arme si accesorii spectaculoase. Masina Omului Paianjen are 2 lansatoare de piroane in fata, planorul lui Green Goblin are 2 lansatoare de piroane si transporta bombe-dovleac, iar Ghost Spider se balanseaza pe o „franghie” flexibila din panza de paianjen si foloseste o panza mare, pliabila pentru a captura ticalosii. Sectiunile detasabile ofera acces la interiorul masinii, care este suficient de mare pentru a include 2 minifigurine si skateboardul. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia interesanta si intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 227
Numarul minifigurinelor din set: 3

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.