<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Scutul lui Captain America (76262)

Produs exclusiv online
1.079,99 lei
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N01076262_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419787
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 58 x 12 x 48 cm
  • Greutate produs ambalat: 3.13 kg

O replica din 3.128 de piese a scutului Capitanului America, masurand 47 cm in diametru, pe care fanii adulti o pot construi si etala.

Scutul lui Captain America este unul dintre cele mai reprezentative articole din universul cinematografic Marvel. Acum poti recrea si tu acest element emblematic care evoca lupta dintre bine si rau. Acest model din 3.128 de piese, in forma de disc, masoara 47 cm in diametru si sta pe un suport care include o placa cu nume. Pentru a adauga si mai multa atractivitate modelului la etalare, este inclusa si o minifigurina Capitanul America.

Fanii adulti ai filmelor Marvel isi pot etala pasiunea cu aceasta replica a unuia dintre cele mai emblematice articole din universul cinematografic Marvel. LEGO® Marvel Scutul lui Captain America (76262) este un model detaliat si autentic, a carui constructie este plina de satisfactii si a carui etalare va trezi admiratia multa vreme dupa ce procesul de constructie va fi fost finalizat. O emblema a luptei dintre bine si rau Acest model din 3.128 de piese masoara 47 cm in diametru si se sprijina pe un suport care include o placa cu nume. Pentru mai mult confort, o versiune digitala a instructiunilor din set poate fi gasita in aplicatia LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 3128
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 18 ani+

LEGO® Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii lui preferati. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.