<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Technic - Rover de explorare martiana cu echipaj uman (42180)

Nou
799,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00042180_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017584140
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Technic
  • Interese: Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 11 - 12 ani, 12 - 13 ani, 13 - 14 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 38 x 12 cm
  • Greutate produs ambalat: 2.36 kg

Pregateste-te pentru misiunea ta pe Marte cu LEGO® Technic Rover de explorare martiana cu echipaj uman. Testeaza suspensia care permite roverului sa calatoreasca prin relieful martian. Directioneaza-l in pozitia potrivita. Foloseste macaraua pentru a ridica roverul robot, instrumentele si reactorul de combustibil. Examineaza compartimentele de locuit ale echipajului sau echipamentul folosit de astronauti, incluzand recipientele pentru mostre si canistrele de apa si gaz.

LEGO® Technic Rover de explorare martiana cu echipaj uman are functii realiste care il fac un cadou grozav pentru copiii care adora jucariile de constructie.

Inspira copiii sa invete despre misiunile pe Marte cu setul LEGO® Technic Rover de explorare martiana cu echipaj uman (42180) pentru fetele si baietii de 11+ ani care adora jucariile pe tema spatiului. Acest rover martian detaliat contine numeroase detalii realiste pentru micii exploratori. Modelul se extinde pentru a dezvalui platforma, iar copiii pot testa suspensia pe cand directioneaza roverul in pozitia potrivita. Apoi pot folosi macaraua pentru a ridica roverul robot, instrumentele si reactorul de combustibil. Compartimentele de locuit ale echipajului includ scaune, un dus, o toaleta, o banda de alergare si un frigider. Exista si o functie de ridicare, plus containere de reciclare, recipiente de mostre si canistre de gaz si apa. Acest set are un element special de etansare, astfel incat copiii sa-l poata combina cu alte seturi LEGO pe tema spatiului compatibile (vandute separat) pentru si mai multe aventuri spatiale. Copiii se bucura de o aventura de constructie intuitiva cu aplicatia LEGO Builder, in care pot apropia si roti modelele in 3D, salva seturi si monitoriza propriul progres.

Numarul pieselor din cutie: 1599

Seturile LEGO Technic ofera o provocare chiar si pentru constructorii experimentati Lego. Dedicate baietilor pasionati de vehicule, piesele alcatuiesc pana si cele mai complexe componente mecanice, de la cutiile de viteze, motoare pana la sistemele de directie, ca in realitate.

Cumpara acest produs si primesti urmatorul cadou:

CADOU - Sapca LEGO® Hidden | in limita stocului disponibil
0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.