1. Contul meu
  2. Magazine Noriel
  3. Contact
Cosul este gol

Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)

  • Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)
  • Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)
Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)
Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)
x

9,90 Lei

26,90 Lei

-63%
Un produs MOONSAND
Cod produs: 70891/6005829_001

Moon Sand - Set tematic modelaj (mic)

Nisip de luna - singurul nisip care nu trebuie udat pentru a putea fi modelat. Este magic! Se modeleaza ca o plastelina. Poti crea o multime de forme intr-o multitudine de culori. Iar mama nu are de ce sa-si faca probleme pentru ca NU SE LIPESTE DE COVOR, putand fiaspirat cu cea mai mare usurinta. In plus, nu se usuca niciodata si este modelabil la infinit.

Moon Sand este un produs revolutionar, inventat in Suedia, care nu se termina niciodata, are consistenta nisipului ud, insa se modeleaza la fel de usor ca plastilina. Este suficient sa il framantati cu mainile pentru omogenizare, nu ii adaugati apa. Nu se usuca niciodata, isi dubleaza volumul fata de cat este initial in pachet, nu absoarbe apa sau alte lichide, nu se lipeste si nu pateaza.

Acest produs este disponibil in 2 modele:

  • - Sweet Delights,
  • - Construction.

Specificati modelul dorit.

Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.

Comentariile clientilor

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie evaluari. Va rugam sa intrati in cont sau sa va inregistrati

Noriel verifica in mod constant informatiile afisate pe site pentru a se asigura de acuratetea acestora. Preturile si specificatiile pot suferi modificari ca urmare a incheierii unor campanii promotionale, a unor erori de operare si pot constitui cazuri izolate de inadvertente pe care incercam in permanenta sa le corectam. Fotografiile de produs au caracter informativ. Campaniile afisate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.