<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Dots - Panou mare pentru mesaje (41952)

Stoc Epuizat
Cod: LG41952_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017156194
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DOTS
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 8 - 9 ani, 9 - 10 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 6 x 39 x 27 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.76 kg

Sporeste creativitatea pasionatilor de bricolaj cu acest set panou mare pentru mesaje. Transmite-ti mesajul in noi moduri cool cu LEGO® DOTS Panou mare pentru mesaje! Conecteaza placile cu elementele de rama, creeaza modele si mesaje cu placutele incluse si expune-l oriunde doresti. Sporeste distractia cu setul O multime de DOTS - inscriptie 41950 (vandut separat). Panoul poate fi configurat pe verticala, pe orizontala, sau poate avea o forma patrata. Nu exista un mod gresit de a-ti decora viata!

Copiii si fanii artelor si mestesugurilor vor adora acest kit LEGO® DOTS Panou mare pentru mesaje (41952)! Conceput sa incurajeze exprimarea de sine si creativitatea, setul ofera copiilor de 8 ani si mai mari ocazia de crea si a expune mesaje personalizabile pe care le pot schimba in functie de dispozitie, pasiune sau decorul camerei lor. Foloseste-ti voceaAcest set de artizanat include 4 placi 16x16, 2 elemente de prindere, elemente albastre de rama si o multime de placute in culori si forme distractive care vor ajuta copiii sa creeze stiluri diferite de litere. Asta va incuraja copiii sa decoreze panourile asa cum doresc, cu mesaje si modele care ii vor ajuta sa-si dezvolte abilitatile creative. Individualitate dezlantuitaSeturile DOTS initiaza copiii in joaca si creativitatea LEGO, creand si redecorand diferitele seturi. Acest kit se potriveste cu orice – la fel ca toate celelalte kituri DOTS (vandute separat) – deoarece imaginatia copiilor detine controlul si magia. Kitul este un cadou distractiv de sarbatori, plin de posibilitati creative pe care fanii artelor si mestesugurilor le vor adora.

Numarul pieselor din cutie: 943
Varsta recomandata: 8 ani +

LEGO® DOTS inseamna permisiunea de a experimenta, de a crea ceva minunat si de a iti exprima personalitatea in fata lumii. Nu exista un mod corect sau incorect de a face lucrurile aici. Scopul este de a construi ce iti place si de a iti placea ceea ce construiesti. LEGO® DOTS este o gama noua de produse care se incadreaza in domeniul de arte si meserii, folosind un model de joaca bazat pe placi mici colorate care practic iti ofera o panza goala pe care sa pictezi cu piese LEGO®.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.