<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Elsa si Bruni in padurea fermecata (10418)

Nou
169,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010418_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017583587
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Cinema, Printese
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 29 x 27 x 8 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.47 kg

Transporta-i pe cei mici in lumea magica din Regatul de gheata 2 cu acest set construibil, inspirat de filmul Disney. Prescolarii isi imagineaza ca se alatura Elsei, salamandrei Bruni si lui Nokk in calatoria acestora prin padure, in timpul careianu trebuie sa-l trezeasca pe Uriasul pamantului. Micutii folosesc globul de zapada al Elsei pentru a lumina calea, apoi ii trimit pe prieteni intr-o noua aventura, calare pe calul magic de apa.

Elsa si Bruni in padurea fermecata este o jucarie de constructie pentru prescolari care ii transporta pe cei mici catre un moment magic din filmul Disney Regatul de gheata 2 .

Introdu-i pe cei mici intr-o lume a aventurii cu jucaria de constructie LEGO® DUPLO® ǀ Disney Elsa si Bruni in padurea fermecata (10418), conceputa pentru copii de 2+ ani. Aceasta jucarie de constructie ii poarta pe prescolari catre padurea fermecata alaturi de personaje cunoscute din productia Disney Regatul de gheata 2: Elsa, salamandra Bruni si Nokk, calul magic de apa. Cei mici capata abilitatea de a-si exprima individualitatea pe masura ce interpreteaza scene din film sau isi inventeaza propriile aventuri. Aceasta jucarie de constructie fantasy contine detalii cool care stimuleaza crearea de povesti. Globul de zapada al Elsei lumineaza calea cufundata in intuneric. Flacara lui Bruni isi face aparitia pe cand jucaria construibila Uriasul pamantului se apropie, dar personajele devin prieteni cand realizeaza ca toate creaturile pastreaza natura in echilibru. Minipapusa Elsa se urca pe figurina cal Nokk pentru a se face nevazuta intr-o rafala de frunze de toamna catre urmatoarea ei aventura. Aceasta scena construibila LEGO DUPLO │ Disney Regatul de gheata 2 ofera ocazia parintilor si ingrijitorilor sa fie martorii etapelor pretioase de dezvoltare a micutilor.

Numarul pieselor din cutie: 31
Numarul minifigurinelor din set: 1

Jucariile Lego sunt foarte populare printre copii si sunt indragite atat de baieti, cat si de fetite. LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.