<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DUPLO Town - Viata la cresa (10992)

234,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00010992_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017417707
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Casute
  • Varsta recomandata: 2 - 3 ani, 3 - 4 ani, 4 - 5 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 48 x 9 x 28 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.10 kg

Prescolarii se bucura sa invete despre creativitate, obiceiuri zilnice si numere in timp ce exploreaza aceasta cresa plina de culori

Cei mici fac o vizita la cresa, unde ii asteapta o multime de activitati distractive care le stimuleaza mintile curioase. Prescolarii devin creativi in timp ce picteaza cu degetele. Isi curata mainile murdare in baie inainte de gustare. Apoi e timpul sa invete despre numere cu ajutorul unui covoras colorat. Merg afara sa se plimbe cu scuterul, iar apoi se odihnesc in zona de relaxare.

Micutii de 2+ ani se distreaza alaturi de prieteni cu setul LEGO® DUPLO® Orasul meu Viata la cresa (10992). Acest set cu jucarie educativa le permite copiilor sa interpreteze obiceiuri zilnice in timp ce invata despre numere si culori. Multa joaca realista Setul contine o multime de activitati creative care le permit parintilor si copiilor sa interpreteze scenarii de joaca sociala, exact ca intr-o cresa reala. Copiii pot realiza o pictura cu degetele in sectiunea de arta sau pot savura o gustare. Micutul in scaun cu rotile poate cobori in viteza pe rampa pentru a se alatura prietenilor sai care se plimba cu scuterul in curte. Parintii isi pot invata copiii si despre importanta spalarii mainilor in baie, unde se afla o toaleta si o chiuveta. Stimularea simturilor Asemenea tuturor jucariilor LEGO DUPLO, acest set contine caramizi viu colorate, care sa-i atraga pe cei mici sa le ridice si sa le foloseasca la construit, in vreme ce covorul textil cu numere adauga un element tactil. Seturile LEGO DUPLO ii ajuta pe copii sa inteleaga lumea pe care o observa in jur, infatisand locuri usor de recunoscut si incluzand o mare diversitate de personaje.

Numarul pieselor din cutie: 67
Numarul minifigurinelor din set: 4
Varsta recomandata: 2 ani +

LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.