<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Masina electrica si incarcator (42609)

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042609_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017589305
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Vehicule
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 27 x 15 x 7 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.26 kg

Jucaria de constructie LEGO® Friends Masina electrica si incarcator include un vehicul construibil, un punct de incarcare, 2 personaje si o figurina caine.

Esti gata sa faci o tura cu Zac in masina lui electrica? Zac o suna pe prietena lui Nova si cei doi se intalnesc la statia de incarcare cu alimentare solara. In timp ce asteapta ca masina sa se incarce, savureaza o gustare la masa de picnic. Au mancare si apa si pentru cainele lui Zac, Dango. Dupa ce au incarcat masina, prietenii fac o plimbare impreuna. Ce mod distractiv de a petrece ziua!

Inspira aventuri fanteziste la volan cu vehiculul de jucarie LEGO® Friends Masina electrica si incarcator (42609), conceput pentru fete, baieti si copii de 6+ ani. Acest set de constructie include un punct de incarcare de jucarie, 2 personaje, accesorii si o figurina caine. Copiii creeaza o poveste in care Zac si Nova savureaza pranzul impreuna la statia de incarcare cu alimentare solara. Pot conecta masina la punctul de incarcare folosind duza. Masina are locuri pentru minipapusi, plus un loc pentru cainele Dango. Are si o capota cu deschidere, cu spatiu pentru depozitarea accesoriilor. Statia de incarcare include o masa si 2 scaune, unde Zac si Nova se pot bucura de un picnic, si exista si boluri cu hrana si apa pentru Dango. Acest set de constructie este o jucarie amuzanta sau un cadou pentru o ocazie speciala pentru copiii care adora aventurile cu joaca pe roluri. Aplicatia LEGO® Builder iti ghideaza copilul intr-o aventura de constructie intuitiva, oferindu-i ocazia sa apropie si sa roteasca modelele in 3D, sa salveze seturi si sa-si monitorizeze progresul.

Numarul pieselor din cutie: 170
Numarul minifigurinelor din set: 2

Seturile de constructie LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends, cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.