<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Friends - Ziua adoptiei de animalute (42615)

-30%
163,99 lei 234,99 lei (Reducere 71 lei)
Ridica din magazin
Valabilitate promotie:
15 apr 2024 - 06 mai 2024
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

joi, 2 mai - mar, 7 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00042615_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017589350
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Friends
  • Interese: Animale, Casute
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 28 x 6 x 26 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.49 kg

Ajuta personajele LEGO® Friends sa adopte un animal cu jucaria distractiva Ziua adoptiei de animalute, care contine o multime de accesorii, 7 personaje si 5 figurine animal de companie.

Copiii care adora animalele de jucarie se vor bucura de multe ore de joaca pe roluri ingrijind animale cu setul LEGO® Friends Ziua adoptiei de animalute (42615), conceput pentru fete, baieti si copii de 6+ ani. Setul include 4 minipapusi, 2 micropapusi, o figurina bebelus, 5 figurine animal de companie si multe accesorii.
Aceasta jucarie socio-emotionala inspira copiii sa aiba grija de animale invitandu-i sa o ajute pe Paisley sa gaseasca noi stapani pentru acestea. In set se gasesc un porc, o pisica, un hamster, un arici si un caine, fiecare cu adapostul sau. Exista o zona de picnic, unde animalele si noii lor stapani se pot relaxa, si un magazin care vinde hrana pentru animale. Cand vine vremea mearga la caminul lor permanent, Paisley urca animalele in rulota. Accesoriile includ o perie, un mar, un pix, un bol pentru hrana animalelor, o ciuperca, cani, hartii de adoptie si hrana pentru animale.
Descopera mai multe jucarii de constructie in universul LEGO Friends, in care copiii au o multime de oportunitati pentru crearea de povesti si interpretarea de aventuri din viata reala. Acest set este insotit de aplicatia LEGO Builder pentru o aventura de constructie usoara si intuitiva.

Este ziua adoptiei de animale de companie in orasul Heartlake! Paisley le prezinta oamenilor animalele care asteapta sa fie adoptate. Printre acestea se afla un porc, un pudel, o pisica, un hamster si un arici. Paisley gaseste stapanul perfect pentru fiecare animal. Exista o mica zona de picnic unde animalele si noii lor stapani se pot relaxa. Cand vine vremea sa mearga la caminul lor permanent, Paisley urca animalele in rulota, pregatindu-le de drum.

Numarul pieselor din cutie: 400
Numarul minifigurinelor incluse: 7

Seturile de constructie Lego Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile Lego Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.