<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Gabbys Dollhouse - Petrecerea in gradina a Miau-Zanei (10787)

159,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00010787_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017424118
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Gabbys Dollhouse
  • Interese: Animale, Casute
  • Varsta recomandata: 4 - 5 ani, 5 - 6 ani, 6 - 7 ani, 7 - 8 ani
  • Pentru: Fete
  • Dimensiuni produs ambalat: 26 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.25 kg

Distractie in Gradina de poveste cu Gabby, Panda-Mat si Miau-Zana. Joaca fantezista pentru fanii de 4+ ani ai productiei DreamWorks Casa de papusi a lui Gabby. 

Alatura-te lui Gabby si Panda-Mat in vizita lor la Miau-Zana din Gradina de poveste. Bea ceai in casa din copac, unde Miau-Zana are un pat si gustari cu capsuni. Uda florile si fa-le sa creasca. Joaca-te in leagan, carusel si tobogan. Apoi e timpul pentru o alta bautura racoritoare in casa din copac. 

Poarta fanii de 4+ ani ai seriei TV Casa de papusi a lui Gabby intr-un loc magic, plin de distractie, prieteni si nenumarate posibilitati de joaca cu setul LEGO® Petrecerea in gradina a Miau-Zanei (10787). Casa in copac cu multe activitati Gabby, Panda-Mat si Miau-Zana din popularul serial TV beau ceai in casa din copac, unde Miau-Zana are un pat si gustari cu capsuni. Setul contine flori pe care micii gradinari le pot creste, plus un tobogan, un leagan si un carusel in care prietenii se pot juca. Accesoriile, intre care mere, o stropitoare, un ceainic, cesti si fluturi, inspira copiii sa exploreze joaca fantezista pe roluri. Setul include un ghid de constructie sub forma unei povesti ilustrate colorate, iar aplicatia digitala LEGO Builder ofera instrumente intuitive de apropiere si rotire. Asemenea tuturor seturilor LEGO 4+, si acesta contine o caramida mare pentru incepatori pentru a garanta ca distractia la construit incepe imediat. Distractie pentru intreaga familie Seturile 4+ sunt modul perfect pentru adulti de a se bucura de construit alaturi de micuti, fie ca sunt fani LEGO experimentati sau ca folosesc caramizile LEGO pentru prima oara. 

Numarul pieselor din cutie: 130
Numarul minifigurinelor din set: 1
Varsta recomandata: 4 ani +

Descopera povestea fascinanta a aventurilor lui Gabby, Panda-Mat si a prietenilor sai, alaturi de jucariile si seturile de joaca din colectia LEGO® Casa de papusi a lui Gabby. Fiecare zi aduce o surpriza noua, iar copiii cu varsta peste 4 ani pot aduce aceasta magie in lumea lor dincolo de ecran! Urechile magice ale lui Gabby o calauzesc in minunata sa casa de papusi, unde isi intalneste simpaticii prieteni pisoi si pornesc impreuna in aventuri pline de surprize.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.