<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Marvel Super Heroes/Marvel Avengers Movie 4 - Casca Iron Man (76165)

Produs exclusiv online
Stoc Epuizat
Cod: LG76165_001w
Share Notificare Stoc
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702016757651
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 18 ani +
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 20 x 36 x 10 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.73 kg

LEGO® Marvel Super Heroes/Marvel Avengers Movie 4 - Casca Iron Man (76165)

Surprinde pentru totdeauna aspectul unic al lui Iron Man, colosalul super-erou Marvel. Acest impresionant model de constructie, ofera o ocazie plina de provocari si satisfactii de a recrea casca emblematica a unuia dintre cele mai recunoscute personaje de cinema. Odata finalizat, modelul sta bine fixat pe o placa de baza, fiind o piesa atragatoare oriunde este expusa.

Pune-ti la incercare abilitatile de constructie si evoca maiestria benzilor desenate clasice cu aceasta Casca Iron Man LEGO® Marvel Avengers. Detalii autentice de construit si expus Surprinde contururile emblematice si detaliile impresionante ale emblematicei casti Iron Man cu caramizile LEGO, elementele speciale rosii si aurii, si autocolantele grafice stralucitoare pentru ochi.
Stand pe o baza robusta cu placa de identificare, acest set de constructie pentru expus va atrage cu siguranta atentia si admiratia, oriunde il vei aseza. Pentru a crea un exponat si mai impresionant, aseaza casca Iron Man alaturi de alte modele LEGO autentice. Seturi de constructie din caramizi pentru modele LEGO Evadeaza o clipa din lumea agitata si redescopera bucuria constructiei creative cu seturile de constructie LEGO pentru adulti.

Cu constructii pline de satisfactie si exponate uluitoare, seturile LEGO pentru adulti sunt cadouri minunate de zi de nastere, de Craciun sau recompense personale pentru oricine este interesat de crearea de modele sau de cultura benzilor desenate.

Numarul pieselor din cutie: 480
Varsta recomandata: 18 ani+

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.