<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Armura de robot a lui War machine (76277)

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076277_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017590271
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Super Heroes
  • Interese: Cinema, Roboti, Supereroi
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 - 9 ani, 9 - 10 ani
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 15 x 20 x 5 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.16 kg

Figurina robot LEGO® Marvel construibila reprezentandu-l pe War Machine, complet articulata pentru scene de actiune, cu 3 lansatoare de piroane, un rucsac cu munitie si o minifigurina pilot.

Dezlantuie puterea robotului deschizandu-i pieptul, introdu minifigurina War Machine si transforma eroul intr-o forta de lupta colosala! Cu 3 lansatoare de piroane - unul pe umar si 2 pe brate - si o cutie de stocare pe spate pentru munitie suplimentara, nimic nu-l poate opri pe puternicul robot LEGO® Marvel War Machine!

Setul de constructie LEGO® Marvel Armura de robot a lui War Machine (76277) include un robot construibil, complet articulat, pentru copii, fete si baieti de 6+ si contine lansatoare de piroane si o minifigurina pilot. Pieptul robotului se deschidepentru a dezvalui un cockpit pentru minifigurina pilot War Machine. Setul contine 3 lansatoare de piroane - unul pe umarul robotului si 2 pe brate - si o cutie de stocare pe spate pentru munitie suplimentara. Aceasta figurina Marvel are brate, picioare si maini articulate, astfel ca fanii lui War Machine si ai razboinicilor roboti se pot bucura de multe ore de actiune de lupta interactiva. Copiii isi pot extinde si mai mult posibilitatile de joaca combinand aceasta jucarie construibila cu alti roboti LEGO Marvel din gama (vanduti separati). Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia si roti modelele in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 154

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.