<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Minifigurine - Minifigurine Marvel Seria 2 (71039)

19,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00071039_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017417820
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 10 x 3 x 11 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.01 kg

Fanii Marvel vor adora cele 12 personaje populare. Fiecare cutie misterioasa contine 1 minifigurina cu cel putin 1 accesoriu.

Exploreaza universul plin de actiune creat de Marvel Studios cu aceste cutii cu Minifigurine LEGO® care contin personaje emblematice din unele dintre cele mai populare seriale Disney+. Sunt disponibile 12 minifigurine unice pentru colectionat, intre care Wolverine, Moon Knight, Femeia-Hulk si Echo. Fiecare personaj este echipat cu minimum un accesoriu foarte detaliat. Peste cine vei da in cutia ta misterioasa?

Fanii Marvel si copiii de 5+ ani pot recrea scene de actiune cu acest set incredibil de cutii misterioase LEGO® Minifigurine Marvel (71039). Aceasta extensie mult asteptata a popularei Serii 1 contine personaje emblematice din unele dintre cele mai indragite seriale Disney+ create de Marvel Studios, care pot fi colectionate, etalate sau folosite in joaca pe roluri. Deschide cutia misterioasa ca sa gasesti surpriza! Micii constructori vor fi incantati sa descopere ce personaj Marvel se afla in cutia lor sigilata, sustenabila. Colectia include 12 personaje unice: Agatha Harkness, Kate Bishop, Hawkeye, Moon Knight, Mr. Knight, Femeia-Hulk, Werewolf, Goliat, Storm, Beast, Wolverine si Echo. Cele mai bune cadouri pentru fanii Marvel Fiecare dintre cele 12 minifigurine LEGO reprezentand personaje Marvel are cel putin 1 accesoriu autentic. Acesta e modul ideal de a rasfata un fan LEGO, oferindu-i o multime de posibilitati de joaca.

Numarul pieselor din cutie: 10
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 5+

In interiorul fiecarei pungi "misterioase" Lego® Minifigures vei gasi o minifigurina frumos mestesugita cu unul sau mai multe accesorii, plus o placa de prezentare si prospectul colectionarului.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.