<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Sonic The Hedgehog - Provocarea cu sfera de viteza a lui Sonic (76990)

159,99 lei
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker: 9,99 lei

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N00076990_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419480
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Sonic the Hedgehog
  • Interese: Gaming
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 35 x 6 x 19 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.46 kg

Distractia la mare viteza se combina cu joaca creativa in acest set LEGO® Sonic the Hedgehog™ Provocarea cu sfera de viteza a lui Sonic.

Esti gata sa construiesti un circuit pentru Sonic? Foloseste sfera de viteza si ajuta-l pe Sonic sa treaca peste obstacole in misiunea de a-l invinge pe Moto bug Badnik si de a-l elibera pe Flicky. Foloseste-ti abilitatile sa-l lansezi pe Sonic sa adune Inelele, sa treaca prin poarta si sa urce rampa ca sa ajunga la Smaraldul Haosului. Dupa ce ti-ai indeplinit misiunea, joaca-te cu figurina Sonic si cu hotdogul si accesoriile pentru consola de mixaj a DJ-ului.

Copiii de 6+ ani care il adora pe Sonic il pot ajuta pe acesta sa-si indeplineasca misiunea cu setul Provocarea cu sfera de viteza a lui Sonic (76990). Setul contine o sfera de viteza si un lansator pentru a-l propulsa pe Sonic de-a lungul unui circuit in care sa-l invinga pe Moto bug Badnik si sa-l elibereze pe prietenul sau Flicky. Copiii vor adora provocarea in care folosesc lansatorul sferei de viteza pentru a-l ajuta pe Sonic sa adune Inelele, sa treaca prin poarta si sa urce rampa ca sa ajunga la Smaraldul Haosului. Inspira povesti Acest set este plin cu actiune la mare viteza si nu numai. Setul ofera copiilor oportunitati de joaca pe roluri in care acestia ajuta la ingrijirea lui Flicky. Dupa ce-l infrang pe Badnik, copiii pot interpreta povestea in care Sonic se relaxeaza savurand hotdogul sau preferat si se joaca la consola de mixaj de DJ. Exploreaza lumea LEGO® Sonic Distractia la mare viteza se combina cu joaca creativa in seturile LEGO Sonic the Hedgehog™. Fanii Fulgerului albastru pot crea scene inspirate de aventurile lor preferate cu Sonic. Cand e timpul pentru o schimbare, copiii se joaca imaginandu-si ca au grija de prietenii animale ai lui Sonic.

Numarul pieselor din cutie: 292
Numarul minifigurinelor incluse: 1
Varsta recomandata: 6 ani +

Creeaza-ti propriile aventuri de mare impact cu seturile de jucarii Sonic si opreste planurile lui Dr. Eggman de dominare a lumii! Baietii si fetele pot patrunde direct in actiune, reproducand momentele preferate din filme si din jocurile video SEGA emblematice. Fanii adulti care isi amintesc originile acestui personaj clasic pot lua si ei parte la distractia plina de nostalgie! Te poti distra la nesfarsit cu Sonic cel eroic si cu colectia noastra de jucarii Sonic the Hedgehog.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.