<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Star Wars - Robot Darth Vader (75368)

84,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 29 apr - vin, 3 mai
Cod: N00075368_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017462820
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Star Wars
  • Interese: Cinema, Roboti, Spatiu
  • Varsta recomandata: 6 - 7 ani, 7 - 8 ani, 8 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 14 x 5 x 16 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.12 kg

Ofera copiilor o initiere interesanta in universul seturilor LEGO® Star Wars™ cu acest Robot Darth Vader articulat, rapid de construit, si cu minifigurina LEGO Darth Vader.

Exploreaza latura intunecata a Fortei cu acest uimitor Robot Darth Vader! Urca in cockpit cu Lordul intunecat al Ordinului Sith si prinde sabia sa laser in partea din spate a robotului. Misca-i bratele si picioarele pentru a crea diferite posturi si apuca uriasa sabie laser pentru a te apara de inamici!

Lasa-i pe cei mici sa descopere latura intunecata a universului LEGO® Star Wars™ cu acest Robot Darth Vader (75368) din caramizi, creat pentru joaca si etalare. Robotul articulat are un cockpit care se deschide pentru minifigurina LEGO Darth Vader, o clama pentru sabia laser a acestuia si palme care pot insfaca o uriasa sabie laser. Un mod nou de a construi Un cadou grozav, potrivit oricarei ocazii, pentru copii de 6 ani si mai mari, acest robot LEGO Star Wars e conceput pentru a fi usor de construit, pentru ca actiunea sa inceapa rapid. Intensifica experienta creativa cu aplicatia LEGO Builder, care contine instrumente de vizualizare 3D prin apropiere si rotire si permite constructorilor sa-si monitorizeze progresul si sa salveze seturi. Jucarie de constructie si de colectie Acest uimitor robot construibil face parte dintr-o serie de roboti LEGO Star Wars, in care gasesti si seturile Robot Boba Fett 75369 si Robot Stormtrooper 75370 (vandute separat).

Numarul pieselor din cutie: 139
Varsta recomandata: 6 ani +

Fie ca esti fan capitanul Phasma, Han Solo, Printesa Leia, Yoda, Luke Skywalker, Chewbacca, Artoo, Stormtrooper, Boba Fett, Darth Maul, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Rey sau R2-D2, seturile LEGO® Star Wars™ te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica!

Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO® “Razboiul Stelelor”!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.