<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Super Heroes - Lupta finala a Omului Paianjen (76261)

579,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

lun, 29 apr - vin, 3 mai

Livrare in locker

In maximum 2 zile lucratoare
Cod: N01076261_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419770
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO Marvel Super Heroes
  • Interese: Cinema, Supereroi
  • Varsta recomandata: 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 - 13 ani, 13 - 14 ani, 14 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 38 x 7 x 35 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.13 kg

Confruntarea suprema din filmul Omul-Paianjen: Niciun drum spre casa, produs de Marvel Studios. Un set de 360 de grade, cu o multime de personaje clasice si scene de actiune cu aruncare de panze de paianjen.

Alatura-te celor 3 (da, 3!) Peter Parker in confruntarea suprema cu Green Goblin, Electro si Sandman, infatisata in filmul Omul-Paianjen: Niciun drum spre casa. Doctor Strange, Ned si MJ isi fac aparitia prin portaluri. Doc Ock se catara pe cladire pentru a da o mana de ajutor. Vor reusi cei trei manuitori de panze de paianjen sa castige lupta finala? Numai tu poti decide, odata patruns in universul spectaculos al aventurilor cu Omul Paianjen.

LEGO® Marvel Lupta finala a Omului Paianjen (76261) reconstituie confruntarea spectaculoasa din filmul Omul-Paianjen: Niciun drum spre casa, produs de Marvel Studios. Plin cu personaje emblematice si multa actiune cu lansare de panze de paianjen, acest set care il celebreaza pe faimosul supererou va captiva fanii de 10 ani si mai mari. 3 universuri intr-o singura jucarie construibila Acest set de 360 de grade include o varietate uimitoare de minifigurine LEGO Marvel, intre care 3 versiuni ale Omului Paianjen: Friendly Neighborhood Spider-Man (Tobey Maguire), Uimitorul Om Paianjen (Andrew Garfield) si Omul-Paianjen (Tom Holland). Celelalte minifigurine sunt Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ si Doc Ock. Setul contine numeroase dotari pentru a oferi cat mai multe posibilitati de joaca si etalare, intre care 3 suporturi de minifigurine pentru actiune in aer, un acoperis detasabil care dezvaluie mana lui Sandman, o zona de acces prin spate catre un portal si un element panza moale care infasoara minifigurinele. Pentru mai multa distractie digitala, constructorii pot apropia, roti seturile in 3D si-si pot monitoriza progresul folosind aplicatia distractiva si intuitiva LEGO Builder.

Numarul pieselor din cutie: 900
Numarul minifigurinelor din set: 9
Varsta recomandata: 10 ani+

LEGO® Marvel Super Heroes ii da posibilitatea copilului tau sa se intalneasca cu eroii preferati sau raufacatorii. Isi va dezvolta imaginatia, abilitatile constructive cu ajutorul universului super eroilor mult indragiti.
Jocul nu se termina niciodata cu seturile LEGO® Marvel Super Heroes!

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.