<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® Duplo - Placa de constructie verde (10980)

79,99 lei
Ridica din magazin
in stoc

Livrare prin curier: 16,99 lei

lun, 22 apr - mar, 23 apr
Cod: LG10980_001w
Share Favorit
Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017194882
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DUPLO
  • Interese: Caramizi variate
  • Varsta recomandata: 1 - 2 ani, 2 - 3 ani, 3 - 4 ani
  • Pentru: Fete, Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 1 x 39 x 44 cm
  • Greutate produs ambalat: 0.41 kg

Baza ideala pe care copiii o pot folosi pentru constructie, joaca si expunere. Aceasta placa de baza verde 24x24 pastreaza caramizile bine fixate in orice unghi (chiar si cu susul in jos!). Deschide o lume nesfarsita a posibilitatilor fanteziste de joaca - de la gradini verzi la jungle exotice, si de la versanti abrupti la masini verzi zburatoare. Iar cand constructia se opreste, suprafata solida ofera copiilor un mod sigur de a-si transporta si expune creatiile minunate.

Masurand peste 38 cm patrati, LEGO® DUPLO® (10980) Placa de constructie verde ofera baza ideala pe care copiii de 18 luni si mai mari o pot folosi pentru a construi, a se juca si a-si expune creatiile minunate. Dezvolta abilitatile prescolarilor Aceasta placa de baza verde 24x24 este punctul de pornire ideal pentru micii constructori. Pastreaza caramizile bine fixate in orice unghi (chiar si cu susul in jos!), deschizand o lume nesfarsita a posibilitatilor de joaca imaginativa - de la gradini verzi la jungle exotice, si de la versanti abrupti la masini zburatoare verzi. Iar cand constructia se opreste, placa de baza solida ofera un mod sigur de a transporta si a expune creatiile manuale ale copiilor. Invatare vesela pentru copii mici Parintii pot impartasi etapele pretioase de dezvoltare deoarece jucariile LEGO DUPLO pun distractia cu final deschis, exprimarea de sine si increderea, in mainile copiilor mici.

Numarul pieselor din cutie: 1
Varsta recomandata: 1 an +

Jucariile Lego sunt foarte populare printre copii si sunt indragite atat de baieti, cat si de fetite. LEGO® DUPLO® sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor LEGO® DUPLO® pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.