<
  1. Jucarii
  2. /
  3. LEGO®

LEGO® DREAMZzz - Autobuzul spatial al Dlui Oz (71460)

499,99 lei
Ridica din magazin
Transport gratuit
in stoc

Livrare prin curier

mar, 30 apr - sâm, 4 mai
Cod: N00071460_001w
Share Favorit

Poti plati si in rate cu:

Sau plateste prin:

Adauga tu primul review!
  • GTIN: 5702017419404
  • Brand: LEGO®
  • Colectie: LEGO DREAMZzz
  • Interese: Fantezie, Spatiu, Vehicule
  • Varsta recomandata: 9 - 10 ani, 10 - 11 ani, 11 - 12 ani, 12 ani +
  • Pentru: Baieti
  • Dimensiuni produs ambalat: 54 x 6 x 28 cm
  • Greutate produs ambalat: 1.32 kg

Copiii construiesc naveta spatiala a dlui Oz pentru a scapa de o banda de Stafii de cosmar cu acest set de constructie LEGO® DREAMZzz™ pentru copii de 9+ ani.

Dl Oz si Albert ii iau pe Mateo, Z-Blob si Logan intr-o calatorie aventuroasa pentru a scapa de Susan si de banda ei de Stafii de cosmar. Construieste autobuzul spatial al dlui Oz si efectueaza cateva manevre sofisticate pentru a trimite Stafiile inapoi in taramul lor de cosmar. Poti alege sa personalizezi autobuzul cu rachete si explozoare sau cu un tun masiv de vise, o nava de lupta stelara sau o mininaveta spatiala. 3... 2... 1... lansare!

Ofera copiilor de 9+ ani o calatorie aventuroasa in lumea viselor cu setul de constructie LEGO® DREAMZzz™ Autobuzul spatial al Dlui Oz (71460). Bazat pe captivantul serial TV, setul le da sansa copiilor sa construiasca autobuzul ca o naveta spatiala al dlui Oz si sa-l umple cu minifigurine infatisand personaje importante, intre care Mateo si dl Oz, care vor ajuta la salvarea lumii viselor de o banda de creaturi de cosmar. 1 naveta spatiala, 2 moduri de a construi Odata ce copiii au finalizat autobuzul-naveta spatiala, pot alege propriile aventuri prin personalizarea acestuia cu rachete si explozoare sau construind un tun imens, o naveta spatiala stelara si o mininava spatiala care sa-l insoteasca. Aceasta inseamna ca timpul de joaca se dubleaza, la fel si distractia. Printre dotarile cool suplimentare se numara un cockpit care se deschide si rampe in spate pentru incarcatura, plus motoare rotative si explozoare functionale. Minifigurine fantastice Minifigurinele detaliate dl Oz si Mateo dau viata aventurilor. Copiii pot aseza echipajul in nava spatiala si se pot pregati de decolare.

Numarul pieselor din cutie: 878
Numarul minifigurinelor din set: 2
Varsta recomandata: 9 ani +

Seturile LEGO® DREAMZzz™ incurajeaza copiii sa dea frau liber imaginatiei si sa exploateze puterea viselor ca niciodata pana acum. Aceste seturi de constructie inovatoare, inspirate de personaje si povesti din serialul TV de succes LEGO DREAMZzz, folosesc instructiuni bazate pe povesti care ii introduc pe copii in miezul actiunii si le ofera libertatea de a crea orice creaturi si vehicule fantastice isi pot imagina.

0 (0 review-uri)
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii.
Lasa-ne adresa de email si afli primul cum sa le oferi micutilor bucuria copilariei.